Cursussen

Bij Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel worden er diverse cursussen verzorgd:

De kappersschool

Selfline is sinds 1992 de meest vooraanstaande praktijk kappersopleiding in deeltijd. Je leert het kappersvak in de praktijkavonden onder begeleiding van een vakkundige docent.

De voordelen van Selfline kappersopleidingen:

  • Persoonlijke begeleiding door vakkundige docenten
  • Gratis inhalen van een gemiste cursusavond op één van de andere cursuslocaties
  • Blijven ontwikkelen in het kappersvak door middel van (vervolg)cursussen en privélessen
  • Leerzame en leuke cursussen

Meer informatie? Bekijk de website: www.selfline.nl

De Energieschool

De Energieschool biedt studeren in de nieuwe stijl aan. Wil je graag een combinatie van de opleidingen Medische Basiskennis & Psychosociale Basiskennis volgen? Een volwaardige opleiding met een erkend diploma volgens de PLATO-eisen? Kies dan voor een opleiding aan de Energieschool.

Meer informatie? Bekijk de website: www.energieschool.nl

Scheidegger opleidingen

Wil je graag een klassieke MBO of HBO opleiding volgen? Dat kan met Scheidegger opleidingen. Scheidegger verzorgt al ruim 70 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen. Van korte trainingen tot volledig erkende opleidingen.

Meer informatie? Bekijk de website: www.scheidegger.nl

Fabius opleidingen

De maatschappij verandert in hoog tempo. Dit is ook goed zichtbaar in de arbeidsmarkt: waar je vroeger nog met geen of weinig opleiding aan de slag kon, wordt tegenwoordig voor iedere baan kennis vereist. Het volgen van een opleiding is dé manier om je kennis te vergroten en je kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren. De opleidingen van Fabius opleidingen sluiten goed aan bij datgene wat werkgevers van je vragen. Het niveau van onze opleidingen is vergelijkbaar met het MBO-niveau en gericht op specifieke functies. Van theoretische kennis tot praktische vaardigheden.

Meer informatie? Bekijk de website: www.fabiusopleidingen.nl

Kynologenclub ‘s-Hertogenbosch e.o.

De Kynologenclub ‘s-Hertogenbosch en omstreken is opgericht in 1924. De vereniging biedt een aantal activiteiten aan zoals cursussen, voordrachten, keuringen en ontspanningsbijeenkomsten.

Meer informatie? Bekijk de website: www.kc-shertogenbosch.nl

Reanimatiecursus

De Stichting Reanimatie verzorgt praktische cursussen reanimatie volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. De Stichting Reanimatie ‘s-Hertogenbosch en Omstreken is officieel reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting.

Meer informatie? Bekijk de website: www.reanimerenleren.com

Computercursus

HCC Noordoost-Brabant en Nijmegen is een enthousiaste groep computerliefhebbers die met behulp van interessante lezingen, werkgroepen en ledenbijeenkomsten wil functioneren als ‘HCC bij u om de hoek’. Wij helpen je graag met computer gerelateerde problemen. Naast Windows besteden we veel aandacht aan Linux en ontwikkelingen als smartphones en tablets.

Meer informatie? Bekijk de website: www.noordoost-brabant-en-nijmegen.hcc.nl

Assertiviteitscoaching

Om je eigenwaarde en zelfvertrouwen te laten groeien, is het goed om bewust verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Zo kun je jezelf ontwikkelen tot een gelukkig volwassen mens. Assertiviteitscoaching kan je hierbij helpen.

Meer informatie? Bekijk de website: www.assertiviteits-coaching.nl