Kennisoverdracht

Filatelisten vereniging

Al jaren kunnen verzamelaars van postzegels in ‘s-Hertogenbosch en wijde omgeving voor hun hobby terecht bij de ‘s-Hertogenbossche Filatelisten Vereniging (HFV).

Meer informatie? Bekijk de website: www.hertogpost.nl

Bossche Radio Amateursclub

De Bossche Radio Amateursclub is de afdeling A25 van de VERON. Binnen de afdeling vinden vele activiteiten plaats, variërend van zelfbouw en deelname aan contesten, het organiseren van lezingen en behulpzaam bij de Landelijke Radio Vlooienmarkt.

Meer informatie? Bekijk de website: www.radioclub.nl

Computerles

HCC Noordoost-Brabant en Nijmegen is een enthousiaste groep computerliefhebbers die met behulp van interessante lezingen, werkgroepen en ledenbijeenkomsten wil functioneren als ‘HCC bij u om de hoek’. Wij helpen je graag met computer gerelateerde problemen. Naast Windows besteden we veel aandacht aan Linux en ontwikkelingen als smartphones en tablets.

Meer informatie? Bekijk de website: www.noordoost-brabant-en-nijmegen.hcc.nl

Geologische Kring

Stichting Geologische Kring Den Bosch (Geokring) is een club van enthousiaste mensen die één passie hebben: mineralen, fossielen, gesteente en vooral gezelligheid. Negen keer per jaar wordt er een bijeenkomst georganiseerd waarbij we een gastspreker uitnodigen die een lezing geeft. Deze bijeenkomst vindt elke tweede dinsdag van de maand plaats.

Meer informatie? Bekijk de website: www.geokring.nl