Dans, zang & muziek

Op het gebied van dans, zang & muziek bieden wij bij Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel het volgende aan:

Accordeonvereniging La Bella Vita

Accordeonvereniging Blij Leven bestaat uit twee orkesten. Het grote orkest is voor alle accordeonisten, waar je op een ontspannen manier leert samenspelen met anderen. Het Ensemble is voor de gevorderde accordeonisten waar met veel enthousiasme wordt samengespeeld. Dit enthousiasme dragen ze uit door middel van concerten met een gevarieerd programma: van klassiek tot pop.

Meer informatie? Bekijk de website: www.accordeonvereniging-blijleven.nl

Rainbow Strollers Square Dance Club

De Rainbow Strollers Square Dance Club danst mainstream, plus, intro tot A1 en Rounds (fase II – IV). Tijdens de gewone dansdagen worden vierkanten afgewisseld met rondes. De blus is lid van NVSD en van EAASDC.

Meer informatie? Bekijk de website: www.rainbowstrollers.nl

Lijndansen – Beweeg U fit

Houd je van bewegen op muziek? Dan is lijndansen echt iets voor jou. Elke week is er lijndansen in groepsverband voor iedereen van 65 jaar en ouder. Het plezier in bewegen staat in deze lessen voorop. Alle Beweeg U Fit lessen worden verzorgd door bevoegde docenten.

Meer informatie? Bekijk de website: www.s-port.nl of neem contact op met Ilvie van Schijndel, telefoonnummer 073 615 3318

Werelddans – Beweeg U fit

Dans, werelddans, Beweeg U Fit. Werelddans omvat een gevarieerd programma. Elke week worden er andere dansen en oefeningen gedaan.

Meer informatie? Bekijk de website: www.s-port.nl of neem contact op met Ilvie van Schijndel, telefoonnummer 073 615 3318

 

Gemengd koor ‘s-Hertogenbosch

Op dit moment beleven meer dan 120 zangers en zangeressen wekelijks veel plezier aan het instuderen van een grote variëteit van muziekstukken. Van opera en religieus tot moderne en populaire werken zoals musicalliedjes. Het koor staat onder deskundige en enthousiaste leiding van dirigent Henk van der Sanden. De pianobegeleiding wordt verzorgd door Rein Boeijen.

Meer informatie? Bekijk de website: www.gemengdkoor.nl